COVID-19

Wat gaat er anders tijdens de pandemie?

Lessen op school

Op dit moment staat de Covid situatie in Zimbabwe het toe dat we in ons eigen schoolgebouw les kunnen geven. Dit kan veranderen op basis van richtlijnen van de Zimbabwaanse overheid of de Harare International School (HIS) waar ons schoolgebouw op het terrein staat.

Toegang tot de school

Het Nederlandse schoolgebouw bevind zich op de campus van de HIS. Momenteel moeten alle bezoekers aan de HIS campus worden aangemeld. Alle leerlingen en ouders zijn conform het lesrooster voor dit schooljaar aangemeld. Voor schoolbezoeken buiten het lesrooster om, kan het bestuur bezoekers bij de HIS aanmelden. Alle leerlingen en bezoekers dienen gebruik te maken van de achteringang van de HIS aan het einde van Riviona Drive. Bekijk het rooster

De Covid regels van de HIS campus voor leerlingen en bezoekers

De Harare International School heeft een document samen gesteld met alle richtlijnen voor een veilige doorgang op het schoolterrein. Doordat ons schoolgebouw op hun terrein staat dienen we ons ook aan die richtlijnen te houden. Op de website van de HIS is de laatste versie van dit document (Warthogs Reconnect: Way-Making) te vinden.